Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Vines Erhvervsmøbler indgår ny aftale med SIK. Skrevet d. 18/01 2023

Vines Erhvervsmøbler har lavet en ny sponsoraftale Skive IK og har desuden valgt opgradere til et Sølv-Sponsorat 👏🏻
Vines Erhvervsmøbler som er beliggende på Katkjærvej i Skive, leverer indretningsløsninger til private virksomheder og offentlige institutioner i hele Danmark.
Virksomheden tæller 9 engagerede medarbejdere, hvor hovedparten har lang anciennitet i firmaet. Salgsafdelingen består af 5 meget kompetente indretningskonsulenter, som altid står til rådighed overfor kunderne, med rådgivning og sparring.
De samarbejder med en bred vifte af danske, såvel som udenlandske, anerkendte møbelproducenter, og har derudover egen danskproduceret møbelserie af mærket ScanDesign. Dette gør virksomheden i stand til, at tilbyde helt individuelle og skræddersyede løsninger af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser.
Vines Erhvervsmøbler leverer desuden et gennemtænkt koncept med fokus på ergonomi, funktionalitet, design og kvalitet, og hele processen foregår i tæt dialog med kunden. De tager udgangspunkt i den enkelte medarbejders behov, for på den måde at levere den optimale løsning.
Virksomhedens 3 fuldtidsansatte montører, som sammenlagt har mere end 30 års erfaring med montering og levering af møbler, sikrer med deres erfaring, sammenholdt med deres håndværksmæssige færdigheder, at Vines Erhvervsmøbler altid sætter et perfekt punktum for et gennemarbejdet møbelprojekt.
Vi glæder over selvfølgelig over, at Vines Erhvervsmøbler forsat ønsker at bakke op om SIK 💛💙