Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

RØLL: DER ER INGEN GRUND TIL AT PAKKE TINGENE IND Skrevet d. 28/07 2018

Med to testsejr og en uafgjort ud af tre mulige, så er skibonitterne klar til sidste træningskamp inden sæsonstart i næste uge.

Med kun en uge til SIK’s sæsonpremiere hjemme mod FC Sydvest 05 Tønder skal holdet i aktion for sidste gang i opstarten, hvor Marienlyst kommer på besøg på Hancock Arena. Kampen bliver skibonitternes fjerde træningskamp i opstarten, og cheftræner Thomas Røll ser frem til at møde en dygtig modstander, som han kender ganske godt.

- Det er et godt 2. Divisionhold, som har været med i oprykningsspillet de sidste par år. Jeg mødte dem selv med Kjellerup sidste år, hvor vi vandt hjemme og tabte ude i den andensidste kamp. Det er et rigtig godt spillende hold, som spiller alle deres hjemmekampe på kunst. Det betyder at de spiller en rigtig god omgang teknisk fodbold, så det er en god modstander, og jeg glæder mig til kampen, siger cheftræner Thomas Røll.

Skive chefen er godt klar over, at uret tikker, og at det meget snart bliver alvor. Men han er dog ikke nervøs, da han er rigtig godt tilfreds med truppens sammensætning.

- Jeg vil sige det på den måde, at jeg ikke vil kunne have bedt om mere. Jeg synes vi har en super trup, hvor vi er rigtig godt besat på alle pladser, måske endda dobbelt besat på nogen af pladserne, så vi har de spillere, vi skal have, og det ser rigtig positivt ud.

- Som jeg har sagt til spillerne, så havde jeg ikke i min vildeste fantasi turde håbe på, at jeg ville have stået med så god en trup, når sæsonen ville starte, da jeg sagde ja til det her job, fortæller cheftræneren.

Thomas Røll kom til Skive i midt juni, og han føler allerede, at han har fået klubben ret godt ind under huden og nyder tilværelsen.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk. Skive er en ambitiøs klub, som vil hurtigt retur til 1. Division, og det projekt kan jeg rigtig godt lide. Derudover er der meget interesse, som omgiver klubben, og det synes jeg er vildt spændende, samt det er med til at ligge et pres på, at vil helst skal lykkes i den sæson her. Der er ingen grund til at pakke tingene ind – det eneste succeskriterie der tæller er oprykning, og det er 100% det vi går efter, så der er ingen grund til at underspille vores rolle, slutter Thomas Røll.

Den udtagede trup til dagens opgør:
Marcus Bobjerg – Emil Søgaard, Magnus Jensen, Jacob Vetter, Christoffer Østergaard, Simon Sterring, Frederik Buur – Mathias Bersang, Mads Schäfer Bak, Malthe Dahl Overgaad, Mathias Bonde, Thomas Santos, Mikkel Jespersen, Jesper Henriksen – Christoffer Maul Petersen, Jeppe Mogensen. 

SIK indleder den sidste test i eftermiddag kl. 13:00, som før nævnt, på Hancock Arena. Der er gratis entré, så alle der skulle have lyst er meget velkommen til at komme forbi og overvære kampen.