Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Bjarne Nielsen A/S / KIA og Mazda i Skive er ny Bronze-sponsor i Skive IK. Skrevet d. 18/05 2021

Vi er superglade for, at vi nu kan byde velkommen til Bjarne Nielsen som Bronze-Sponsor i SIK og som medlem af SIK Erhvervsklub.

Bjarne Nielsen på Elskjærbakken 10 er lig med KIA og Mazda – samt et stort udvalg af nyere brugte biler. Netop KIA og Mazda er to af de bilmærker, der scorer højest på kvalitet, og i det store moderne bilhus har man gennem adskillige år været autoriseret forhandler af de to succesfulde mærker.

I spidsen for Bjarne Nielsen Skive står den 43-årige afdelingschef Peter Møller Jacobsen, som har 23 års erfaring i bilbranchen. Heriblandt knap 10 år hos Sølvsten Biler/Volkswagen Viborg, heraf seneste fem år som salgschef. Nu har han taget springet til Skive og til Bjarne Nielsen, og han ser store muligheder både med salget af nye KIA og Mazda samt udvidelse på både brugte biler & Erhvervsbiler.

KIA har et særdeles spændende program – blandt andet den helt nye elbil KIA EV6, som der er store forventninger til. Som det eneste bilmærke yder KIA hele syv års fabriksgaranti.

Hos Mazda er kvaliteten også helt i top, og de veludstyrede japanske biler er kendt for sit flotte design og sine skarpe priser.

Afdelingen for brugte biler er under udvidelse, og der vil fremadrettet været mellem 50 og 70 nyere brugte modeller bl.a større udvalg i Volkswagen samt Ford. På www.bn.dk er der altid et udvalg på omkring 1000 biler, som kan skaffes hjem inden for få dage, så alle muligheder er åbne.

Kig ind til KIA og Mazda i Skive – vi er klar til at hjælpe dig med en hurtig handel!

Vi ser frem til at byde velkommen til medarbejdere fra Bjarne Nielsen på Hancock Arena og i Spar Nord