Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Smil med Østergaard er stadig med på holdet. Skrevet d. 16/03 2021

Smil med Østergaard og Skive IK har indgået en ny sponsoraftale, som betyder at Smil med Østergaard fortsætter som Sølv-Sponsor i klubben  i 2021 🙌 Tandlægerne Smil med Østergaard som ligger på Posthustorvet i Skive, har foruden i Skive også en afdeling i Roslev og åbner om kort tid en ny flot afdeling i Frederiks. Smil med Østergaard er Skives største tandlægeklinik og her kan man altid være sikker på at de har det bedste udstyr, de bedste materialer og den nyeste viden indenfor tandbehandling af en hver art. Tilsammen har tandlægerne hos Smil med Østergaard mange års erfaring og de efteruddanner sig selvfølgelig løbende. Klinikken tilbyder desuden flere forskellige kompetencer. F.eks. har de egen tandkirurg, ligesom de råder over højteknologisk udstyr for præcis diagnosticering og professionel tandbehandling.

Man kan også altid være sikker på at de er prismæssigt konkurrencedygtige og med korte leveringstider på f.eks. kroner og broer som kan leveres fra dag til dag.

Vi glæder os selvfølgelig til at forsætte det gode samarbejde med Smil med Østergaard og til at byde dem velkommen på Hancock Arena når det igen bliver muligt 🙏🟡🔵