Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

RØLL ER IKKE BANGE FOR FAVORITVÆRDIGHEDEN Skrevet d. 26/04 2019

Thomas Røll ved godt, at Skibonitterne indtager rollen som favoritter til opgøret mod Vanløse lørdag eftermiddag.

Han ved, at spillerne ved det, for selvfølgelig skal SIK-mandskabet ikke undervurdere Vanløse, som holdet møder lørdag eftermiddag. Men Thomas Røll erkender også at det er en kendsgerning, som spillerne har kendt til lige siden man begyndte på tuneringen.

- Vi har levet med den favoritværdighed i hele sæsonen, og skal også gøre det i de resterende 10 kampe. Det er ikke noget som er nyt for os, og jeg synes faktisk også spillerne håndterer det rigtig godt. Man har ikke kunne se, at den favoritværdighed påvirker dem, påpeger Thomas Røll.

Han har respekt for et Vanløse-mandskab, hvis træner har udtalt, at holdet ikke har noget at tabe - men Røll forventer ikke et hold, som vil blæse til angreb fra start.

- En ting er hvad de siger og en anden ting er hvad de gør. Man kan sige, at de spillede en kamp senest mod Kolding, hvor de heller ikke havde så meget at spille for, og her gik de ud med et ret defensivt udtryk, hvor de stod langt tilbage og levede lidt på omstillinger. Om de gør det samme i morgen, eller om de går mere offensivt til tingene, det ved jeg ikke. Vi skal bare være klar på dem, uanset hvad de kommer med, siger SIK’s cheftræner.

Han er bevidst om, at det måske ikke er nødvendigt at nævne det for spillerne, for de kender jo præmisserne, men hvordan gør man et favorithold klar mentalt?

- De skal glemme alt om favoritværdigheden og finde det frem, som de har gjort de første syv kampe i foråret. Den her attitude, hvor vi bliver ved med at arbejde hårdt og klør på, fordi vi ved at der ikke er noget som kommer af sig selv. Men kampene har også vist, når vi først har gjort det, så har vi også været dominerende i de fleste kampe. Det er det udtryk vi skal gå ud med i morgen, men det frygter jeg heller ikke med de her drenge.

-Det er også en kæmpe ros til spillerne. De er virkeligt koncentrerede og lægger en enorm ærgerrighed i tingene, både til træningen, og i kampene, selv om det lyder kedeligt, så er vi bare gode til at tage en kamp ad gangen, siger Thomas Røll.

Opgøret på fløjtes i gang i Vanløse klokken 15.00 Lørdag eftermiddag på Vanløse Idrætspark.