Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Skive lejer igen Frederik Brandhof Skrevet d. 26/01 2018

En af profilerne hos Skive gennem det seneste par år, Frederik Brandhof, blev sidste sommer solgt til et af Danmarks førende klubber, FC Midtjylland, og efter salget var han sidste efterår udlejet til Skive og var en af de dominerende spillere på holdet. Han var med på klubbens træningslejr i udlandet og med i truppen i træningskampen mod Frankfurt. Fredag var han også med i FCM’s trup i træningskampen mod Vendsyssel i Stadome i Ikast.

Nu er det lykkes for Skive at forny lejekontrakten med FC Midtjylland og det betyder, at Frederik Brandhof fortsat er en af de profiler, der skal forsøge at sikre Skives position i NordicBet-ligaen.
Skives sportschef, Rasmus Brandhof, offentliggjorde aftalen med Frederik Brandhof i følgende pressemeddelelse fredag eftermiddag:
Skive IK har hermed fornøjelsen af at meddele, at man har lejet Frederik Brandhof i FC Midtjylland.
- Vi er utrolig glade for at kunne meddele, at vi i dag har underskrevet en lejeaftale med Frederik Brandhof frem til sommeren 2018. Frederik har været en stor prioritet for os at hente ind. Han har haft andre muligheder men qua det gode samarbejde vi har med FCM, og Frederiks egen vilje til at ville hjælpe hans gamle klub i et spændende forår, er det lykkes os, fortæller Rasmus Brandhof.
- Frederik har været en vigtig spiller for Skive IK igennem nogle år efterhånden og det
glæder os, at han også vil være det i det kommende forår, lyder det fra sportschef Rasmus Brandhof.