Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Thise Mejeri bliver ny sponsor i Skive IK. Skrevet d. 06/10 2021

Vi er super stolte over at Thise Mejeri har valgt at blive en del af vores sponsor-netværk i SIK. Thise Mejeri har tegnet et Guld-Sponsorat, på en aftale som løber i 3 år🙏🤝
I dag kan det virke uforståeligt, men da Thise Mejeri blev grundlagt i 1988, var der ingen som turde satse på økologi. Hverken politikere, butikker eller mejeriselskaber.
Men i dag producerer Thise Mejeri en lang række økologiske mejeriprodukter lige fra ost til smør, mælk, yoghurt, og meget mere, det sælges i hele Danmark. Bla. findes mejeriets produkter i alle COOP´s butikker.
Mejeriet kører i døgndrift med fokus på økologi, bæredygtighed og sammenhold omkring et frit og uafhængigt mejeri. Mejeriet har også sin egen ostebutik, hvor du kan købe og smage alle mejeriets forskellige oste- og mejeriprodukter.
Thise Mejeri er i dag Danmarks næststørste mejeri. I spidsen for mejeriet finder man adm. direktør Poul J. Pedersen. Han er for øvrigt søn af en af medstifterne af Thise, nemlig den daværende mejerist og mejeriejer Peter S. Pedersen. Thise er i dag stadig ejet af dem som producerer mælken nemlig andelshaverne.
Vi glæder os til at møde medarbejdere fra Thise Mejeri på Hancock Arena og i Spar Nord Lounge, samt til vores VIP-arrangementer👍💛💙