Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Scantruck og Skive IK forlænger mangeårigt samarbejde. Skrevet d. 12/12 2022

Vi er stolte og glade for at vi nu har indgået en ny 3-årig aftale med Scantruck. En aftale som betyder at Scantruck de kommende 3 år fortsætter som Platin-Sponsor i SIK 👏
Scantruck er Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner. Men de vil ikke bare være de største, men også de bedste. Deres position på markedet forpligter. Hver dag arbejder de stenhårdt på at levere effektive kvalitetsmaskiner og professionel service til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget.
Scantruck er en succeshistorie. Virksomheden blev grundlagt i 1996 under ydmyge forhold. Siden dengang er det kun gået fremad. De er en del af NCN-gruppen og et søsterselskab til N.C. Nielsen i Balling, der er landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og internt transportmateriel.
Du kender sikkert til Manitou, Komatsu, Weycor, SENNEBOGEN, McCloskey, PB Platforms, GMG og Platform Basket. Det er de verdenskendte mærker, som Scantruck importerer, forhandler og servicerer. Derudover tilbyder de også Danmarks største udvalg af brugte teleskopteleskopre, entreprenørmaskiner og andet beslægtet materiel til branchen.
Scantruck har hovedsæde i Skive og afdeling i Ringsted. Desuden er der afdelinger i Rosersberg og Kungälv i Sverige. De tilbyder attraktive serviceaftaler med udrykning døgnet rundt. De har optimale værkstedsfaciliteter, hvor højtuddannede fagfolk bruger den nyeste viden og de bedste specialværktøjer til at reparere og vedligeholde alle slags entreprenørmaskiner og teleskoplæssere.
På adressen Katkjærvej 5 i Skive, har de desuden Danmarks største center for brugte maskiner til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget.
Hos Skive IK glæder vi os selvfølgelig til at videreføre det fantastisk gode samarbejde, som vi nu gennem mange år har haft med Scantruck 💛💙
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.