Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

RØLL FØR RINGKØBING KAMPEN: DE LUGTER BLOD Skrevet d. 21/08 2018

SIK skal atter en gang en tur til Vestjylland, hvor værterne fra Ringkøbing IF venter. Sidst de to hold mødtes var i Pokaltuneringen, hvor skibonitterne fik en 5-1 sejr med hjem.

Skive IK er kommet godt fra start i tuneringen. Basen er lagt og holdet har bevist, at man er rigtig svær at spille i mod. Derfor er det et skive hold med god selvtillid, som tager turen til Ringkøbing i morgen.

Efter kampen mod Kolding i fredags ærgrede cheftræner, Thomas Røll, sig i sagens natur over, at skibonitterne ikke kunne holde føringen, og dermed få endnu en sejr på kontoen. Men han har dog intet at bebrejde spillerne i forhold til de personlige fejl, som blev begået.

- Jeg vil faktisk heller have, at det er personlige fejl, fremfor at det er holdfejl. Det beviser, at vi ikke på noget tidspunkt er blevet spillet ud af banen og har fået mål imod os, fordi det andet hold var bedre end os. Nogle af de fejl kan man ikke gardere sig imod, men man kan lære af dem, og det gør drengene også, fortæller cheftræneren.


Han ser samtidig frem til en ny kamp mod vestjyderne fra Ringkøbing, og selv om holdet fik en 5-1 sejr, sidst de to hold mødtes i først runde af Pokalen, så venter han en anden kamp onsdag aften.

 

- Det vil komme til at kræve hårdt arbejde. Ringkøbing har fået en dårlig start på tuneringen, og de lugter blod. De vil gøre alt for at få point på kontoen. Det kommer forhåbentlig ikke til at ske på onsdag. Men det er ikke noget dårligt fodboldhold. Det er nogle unge spillere, som spiller en god gang fodbold. Men de har haft tingene imod sig her i starten af sæsonen, så vi skal ikke give dem en lillefinger, for der er de altså for gode. Men omvendt så virker det til, at der i øjeblikket heller ikke skal ret meget til at slå dem ud, og det skal vi lukrere på, siger Thomas Røll.

 

Kampen mellem Ringkøbing og Skive fløjtes i gang onsdag klokken 18:00, og det sker som sagt på vestjyders hjemmebane, Green Arena.