Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Stadion klar til fredag Skrevet d. 19/04 2018

Stadioninspektør Holger B. Christensen lover, at Spar Nord Arena på Engvej er klar til fredagens aftenskamp i NordicBet-ligaen mod Vendsyssel FC.
- Arenaen er blevet verti-drænet, og i kombination med varme og tørvejr kan vi mønstre en kampbane, som er klar til divisionsfodbold, siger Holger B. Christensen.
- Græsset er begyndt at gro og med den luftning, der er sket med verti-drænet tror jeg på, at vi nu får en spillebane, der er klar.
Sportschef Rasmus Brandhof glæder sig også over at kunne vende tilbage Spar Nord Arena efter tre kampe i Egeris til fredagens kamp mod Vendsyssel FF.
- Det har været en udfordring. Banen har egentlig været okay, og spillerne har været fint tilfredse med at spille derude, fordi tilskuerne står tæt på banen, og atmosfæren er fin.
- Men det praktiske omkring en kamp er jo meget nemmere på stadion, fordi vi har vores VIP-lokaler og den slags. Så rent organisatorisk er det selvfølgelig godt at komme tilbage, siger Brandhof til bold.dk
Kampen i NordicBet-ligaen mod Vendsyssel FC har kampstart fredag klokken 18.00.
På billedet ses den maskine, som tirsdag var i sving på Spar Nord Arena, og som har været medvirkende til at gøre arenaen kampklar.