Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

RØLL: DET BLIVER HÅRDT ARBEJDE I HVER KAMP Skrevet d. 03/08 2018

Skive-truppen havde i dag sidste træning inden det for alvor går løs i morgen mod gæsterne fra FC Sydvest 05 Tønder. Spillerne har været et par måneder i gang, hvor der er blevet arbejdet hårdt på at få opbygget formen. Og i morgen er holdet klar til at tage hul på sæsonen.

Morgendagens kamp markerer starten på Thomas Rølls første sæson som Skive-træner. Her har han benyttet sin start til at få integreret sine tanker og idéer overfor spillerne.

- Jeg glæder mig helt afsindigt meget og er spændt. Men den spænding skal der også være. I forhold til da jeg selv spillede og så til nu, kan jeg mærke, at jeg tænker meget mere fodbold nu. Der er mange flere ting at tage stilling til, og scenarier man skal tænke igennem.

- Jeg synes vi har haft en rigtig god opstart, og jeg råder over et hold, som jeg ikke havde turde drømme om, at råde over, da jeg startede ud på det her. Qua min tid de sidste mange år i 2. division, så har jeg set, hvordan niveauet er, og her er jeg sikker i min sag om, at vi sagtens kan være med og mere end det. Jeg har fuld tillid til drengene og den største tro på, at vi sagtens kan klare det her, fortæller Røll.

Kampen i morgen bliver starten, ikke bare for Thomas Røll, men også på den klare målsætning klubben har lagt om at vende tilbage til NordicBet Ligaen. Cheftræneren mener også, at det er vigtigt at sætte aftryk fra starten af tuneringen.

- Den er ikke vigtigere end alle de andre kampe vi kommer til at spille, men i og med det er den første kamp, så har den lige en snært af mere vigtighed over sig. Det med at kunne komme godt i gang i tuneringen, skal man ikke undervurdere. Sandheden er nok den, at den næste kamp altid er den vigtigste.

I klubben og i Skive er forventningerne store til holdet, og optimismen er heller ikke blevet mindre efter, at holdet har spillet nogle flotte træningskampe. Men cheftræneren føler ikke noget pres i forhold til de forventninger, der er til ham og holdet.

- Der er ikke grund til at nedtone det, og jeg har også selv været ude og sige, at det eneste der tæller, er oprykning. Når det er sagt, så håber jeg også, at jeg har fået banket ind i hovedet på spillerne, at det ikke bare er noget, der kommer helt af sig selv. Det kommer til at kræve mega hårdt arbejde, og det kommer til at kræve en helhjertet indsats, og det gælder alle i truppen, for vi har brug for hver og en. Hvis der bliver leveret, så har jeg også en stor tro på, at vi står med en af de to første pladser, når vi slutter.

- De forventninger fansene har, kan jeg sagtens forstå. Men jeg håber også at de forstår, at det ikke bare bliver en ”walk in the park”, at det bliver hårdt arbejde i hver kamp for at kunne hente 3 point hjem, siger cheftræneren.

Der er kampstart kl. 15:00 i morgen - med åben fanzone, god stemning og musik fra 13:30. Du kan købe billetter til kampen her.