Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

21 mand til træningsstart Skrevet d. 09/01 2018

Ikke færre end 21 spillere var med, da Skive IK’s førsteholdstrup indledte træningen mandag eftermiddag efter en kort vinterpause.

Efter diverse kontraktafslutninger var langt de fleste spillere fra den tilbageværende trup mødt frem. Kun John Dyring havde meldt fra med en mindre skade, og Frederik Brandhof, der er solgt til superligaklubben FCM, var med sin nye klub på træningslejr.
Skive IK-sportschef Rasmus Brandhof fortæller, at der endnu ikke er noget afgjort omkring Frederik Brandhofs eventuelle fortsatte udleje til Skive i forårssæsonen.
Sportschefen glæder sig til gengæld til at at se nærmere på Onur Albayrak og Aleksandar Stankovic, som var med ved træningsstarten og i denne uge prøvetræner i klubben.
Målmanden Aleksandar Stankovic fik i sommer sin kontrakt i FC Fredericia ophævet efter lidt ballade på de indre linjer. Men i Skive tænker sportschef Rasmus Brandhof ikke over den disciplinære sag.
- Aleksandar er en keeper, som har stået flere forskellige steder, og jeg har også tidligere haft kig på ham. Jeg synes, han ser spændende ud. Det er dog længe siden, jeg har set ham i kamp, så derfor vil vi lige se ham an, siger Brandhof.
Onur Albayrak har senest været i Hobro IK, hvor han fik sin kontrakt ophævet midt i december.
- Det er en spændende mand. Han har et ufattelig godt venstreben og kan spille både som kant og back. Han er teknisk god, sparker godt og lægger nogle gode indlæg, siger Brandhof.
- Vi har sagt farvel til både Oliver I. Pedersen og Andreas Kock, som har dækket kantpladser, og derfor er det naturligt, at vi kigger på nogle folk til de pladser. Jeg synes, Onur ser så spændende ud, at han i hvert fald skal ses nærmere an, siger Rasmus Brandhof.
Egentlig skulle skibonitterne også have haft besøg af Marcus Sloth fra VSK Aarhus, men han er blevet skadet, og Brandhof tør ikke spå om, hvorvidt han bliver klar til at komme på prøve i Skive.
Rasmus Brandhof, kan desuden fortælle, at man har fået mulighed for at teste den kun 18-årlige ghanesiske midtbanespiller Dennis Essien Huton.
- Det er en ung gut, der er på et akademi i Ghana, og vi har fået mulighed for at se ham an, fordi han er hos sin danske agent frem til februar, siger Brandhof til bold.dk.
- Jeg har ikke selv set så meget til ham. Det er derfor, vi tager ham til prøve. Men han bliver beskrevet lidt som Ibrahim Moro i Silkeborg. Nu tager vi ham ind, og så må vi se, hvordan det spænder af, siger sportschefen.
21 MAND KLAR
Følgende spillere var med til både konditionstest og spil på kunststofbanen, da Skive IK mandag indledte træningen.
Andreas Råhauge og Anders Nørgaard
Emil Søgaard, Andreas Murbech, Magnus Riisgaard Jensen, Mikkel Frandsen, Anders Hagelskjær, Christoffer Østergaard, Martin Thomsen, Ayinde Lawal, Jesper Henriksen, Frederik Buur, Jeppe Mogensen, Thomas Dalgaard, Mathias Pedersen, Thomas Santos Christensen, Mathias Bersang, Simon Sterring og de tre prøvespillere Aleksandar Stankovic, Omun Albayrak og Dennis Essien Huton,