Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Skive IK lancerer ny hjemmeside på Superliga-niveau Skrevet d. 31/03 2018

I samarbejde med Discover Denmark lancerer Skive IK Elite en ny hjemmeside, der inkorporerer bredden og som skal sikre en nem og tilgængelig side for alle brugere. Hjemmesiden forventes klar senest 15. maj.
Skive IK vil skabe en ny online tilstedeværelse. Målet er at skabe større sammenhæng mellem moder- og eliteklub og sikre én samlet og interessant hjemmeside på www.skiveik.dk.
- Den nye hjemmeside vil blandt andet tilbyde spændende indhold, med mere opmærksomhed omkring divisionskampene Alt sammen for at imødekomme vores sponsorer, fans og ungdom, og skabe større opmærksomhed omkring Skive IK som helhed, udtaler sponsor- og sventchef Lars Bræmer.
Skivefirmaet Berghof Grafisk skal være med til sikre en fælles kommunikativ identitet.
Eftersom siden har til formål at skabe sammenhæng mellem moderklub og eliteklub, er tilblivelsen sket gennem dialog med Michael Svenningsen og Mogens Birkelund fra moderklubben. For at sikre at ungdommen og moderklubben i større grad har en stemme på den nye side. Hjemmesiden bliver skabt via et bredt samarbejde, hvor flere har givet deres tanker.
Det var et godt og konstruktiv møde med mange bolde i luften og ideforslag, og der er ingen tvivl om, at satsningen vil gøre Skive IK til et endnu stærkere brand vi alle er stolte af” nævner Lars Bræmer.
På billedet ser du kommunikationspraktikant Nikolaj Frost, 1 divisionspiller Jesper Henriksen, sponsorchef Lars Bræmer, sparringspartner Jacob Vedsø, grafiker Jon Berghof samt Kim og Simon Jørgensen fra Discover Danmark.