Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Moland og SIK laver ny 2-årig aftale. Skrevet d. 27/12 2020

Moland Byggevarer har gennem mange år været en meget trofast sponsor i SIK

Så vi er naturligvis taknemmelige for at de har valgt at forlænge deres Elite-Sponsorat, så det nu løber til og med 2022 

 

Moland har hovedsæde på Skive Havn samt afdeling i Kastrup og i Falkenberg i Sverige. De er blandt Skandinaviens førende leverandører af byggematerialer, en professionel virksomhed, hvor kunden altid kommer først.

Gennem 25 år har firmaet udviklet produkter i tæt samarbejde med deres leverandører. De følger hele tiden udviklingen i en dynamisk og stærkt konkurrencepræget byggebranche.

Moland produkter er med til at skabe de perfekte rammer, såvel inde som ude og deres systemer og løsninger giver bygherre , arkitekt og de udførende et væld af tekniske løsninger og designmæssige muligheder. Man kan også altid være sikker på rådgivning af højeste kvalitet, maksimal service og tæt opfølgning på de byggesager de inddrages i.

Hos Moland er troværdighed, engagement og godt humør en grundsten 

 

Grundlæggeren af Moland Christian Østergaard er en flittig tilskuer til Skive IK`s kampe på Hancock Arena, så vi ser naturligvis frem til at byde ham og hans gæster velkommen til forårets kampe