Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Thomsen forventer et angrebsivrigt Roskilde Skrevet d. 03/08 2019

Martin Thomsen ser frem til søndagens møde mod et sultent FC Roskilde hold.

Skive IK indledte den nye sæson med en hjemmesejr på 3-1 over Næstved, og i morgen går det løs igen, når det gælder den første udekamp. FC Roskilde er modstanderen, som startede premiererunden, med et nederlag til Viborg FF med 3-0 på udebane. 

- Vi forventer en modstander af lidt samme størrelse som Næstved. En lidt ubekendt faktor for os. Selvfølgelig har vi set dem i deres første kamp mod Viborg, men vi forventer ikke at de kommer til at stille op, som de gjorde i den kamp. De har blandt andet en ny mand i Monday Etim, som ikke var spilberettiget i den første kamp, og så har de også en profil i Nicolai Jessen som startede ude for dem sidst,  fortæller Martin Thomsen og fortsætter:  

- Vi er ret sikre på, at det ikke er det samme hold, som vi så tabe oppe i Viborg som vi skal møde, så vi selvfølgelig spændte på at se hvad der venter. Vi forventer at de kommer en del længere frem på banen, når de skal møde os på deres egen hjemmebane. Vi har naturligvis forberedt os på lidt af hvert og har lidt forskellige planer til hvordan vi skal gribe dem an.

Roskilde-mandskabet står, som skrevet, uden point på kontoen efter første runde og selv om hjemmeholdet imorgen regnes som snævre favoritter til sejren, så er cheftræner Martin Thomsen sikker på at skibonitterne lige så godt kan indløse de tre point.

- Vi skal gerne være et hold der er kendt for at have en god struktur, og det gælder både offensivt og defensivt. Vi skal være et hold, som tør spille noget fint fodbold langs jorden, men det er klart at vi selvfølgelig også nogle gange kan lave nogle lange investerings-bolde.

- Som udgangspunkt handler det for os om at være godt organiseret i vores pres, men også i måden vi spiller bolden op, og så vil vi selvfølgelig også gerne være et hold, som er farlige på standartsituationerne - og den del har vi jo præsteret til UG indtil videre, slutter en smilende cheftræner. 

Kampen mod FC Roskilde fløjtes i gang søndag kl. 13:45 på Roskilde Idrætspark.