HIGHLIGHTS Skive IK - Hvidovre IF 2-2 Skrevet d. 24/05 2021

Sæsonens sidste hjemmekamp, som blev spillet lørdag eftermiddag på Hancock Arena udløste desværre ikke muligheden for at vi selv kan afgøre vores skæbne i forhold til overlevelse i 1. division.

En sejr ville betyde at vi kunne sikre os ved at vinde i Kolding torsdag aften.

Man skulle helt hen til 4 min. overtid før vores situation blev vendt på hovedet 😣

Da lykkedes det nemlig Hvidovre at udligne efter at et frispark fra 40 meter ekspederet af Kim Aabech, fandt en umarkeret Sebastian Avanzine bagerst i feltet og han valgte at sparke bolden  i kassen til 2-2 😞

Da det så søndag blev til en 2-0 sejr til Vendsyssel i kampen i Hobro, så er vi nu afhængig af at Vendsyssel sætter point til i deres hjemmekamp mod Fremad Amager samtidig med med at vi skal have en sejr med hjem fra Kolding.

Sidste runde spilles torsdag aften kl. 19.00.

Vi havde ellers spillet en fin 1. halvleg med flere farlige forsøg, blandt andet et skud på overliggeren fra anfører Emil Søgaard. Det lykkedes også at komme foran da kampens spiller Nicolai Dohn snittede et hjørnespark fra Sebastian Denius i nettet efter 32 min.

Men efter 38 min. udlignede Kim Aabech, da han med sit farlige ventre ben, fra højre side af målfeltet fik drejet bolden flot ind i modsatte hjørne.

Efter pausen bølgede spillet frem og tilbage med gode chancer til begge hold. Både Mikkel Jespersen og Jeppe Pedersen havde store chancer som desværre ikke blev udnyttet.

Efter 78 min. lykkedes det så alligevel at komme på 2-1, da indskiftede Mads Agger lige som sidste weekend scorede. En hurtig omstilling sat op at Mikkel Jespersen og Andre’ Bjerregaard resulterede i at Bjerregaard lagde bolden til rette  for Agger som køligt sparkede den i kassen med venstrebenet.

Men Hvidovre pressede på for en udligning i de sidste minutter og efter et hovedstødsforsøg fra Aabech på indersiden af stolpen. Så kom udligningen desværre efter næste 4 minutters overtid.