Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK HENTER NY MARKANT PROFIL TIL TRUPPEN Skrevet d. 06/07 2018

Skive IK har sikret midtbanespilleren Mads Schäfer Bak, som blandt andet har en fortid i superligaklubberne Sønderjyske og Hobro.


SIK har dags dato hentet forstærkning på midtbanen i form af Mads Schäfer Bak, der har superliga-erfaring fra Hobro og Sønderjyske. Han kommer til klubben fra Brabrand på en etårig aftale.

- Det er en rigtig dygtig spiller, som vi har fået aftale med. Han har erfaring og rutine, og så er han fodboldmæssigt i en god alder. Han er en rolig og afbalanceret spiller. Rolig med bolden og så har han mange af de lederegenskaber, som gør ham god til at kontrollere midtbanen, siger sportschef Rasmus Brandhof.

28-årige Mads Schäfer Bak skifter fra Brabrand med en ambition om at vende tilbage til NordicBet Ligaen. Han har i sin karriere rundet 100 kampe i Superligaen, ligesom han også tidligere har spillet 1. Division for Vendsyssel FF.

- Vi er utrolig glade for Mads’ ankomst. I udtryk og spillestil er han det helt rette match til klubben, og han er uden tvivl en klar forstærkning til vores trup, siger Brandhof.Fakta om Mads Schäfer Bak:
Født 14. oktober, 1989.
183 cm høj.
1 U21-landskamp med 1 mål.
Tidl. klubber: Sønderjyske, Vendsyssel FF, Hobro IK og Brabrand.