Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Ny Sølvsponsor: Tandlægehuset Smil med Østergaard Skrevet d. 24/05 2019

Ny sølv-sponsor

Et af Danmarks største tandlægehuse støtter Skive IK

Stueetagen i en nyopført beboelsesejendom tæt på et af Skives store trafikknudepunkter, husede i det første års tid et supermarked, men det seneste halvandet år har et af Danmarks største tandlægehuse, Smil med Østergaard, haft til huse i den flotte hvide ejendom på hjørnet af Søndergade og Tværgade i Skive.

Lavprisvarerne i det daværende Kiwi-supermarked blev efter en stor og omfattende ombygning i februar 2018 erstattet af tandbehandling af højeste kvalitet, da Nadia og Heini Østergaard med et stort personale rykkede ind i lokalerne.

Efter at være kommet helt på plads har Smil med Østergaard nu også besluttet at støtte Skive IK Elite gennem et SØLV-sponsorat.

Smil med Østergaard, der op til åbningen i Skive havde opkøbt fire andre tandlægeklinikker i Skive, driver nu i alt tre klinikker på Skive-egnen. Den oprindelige klinik i Roslev med fire tandlæger og et personale på i alt 13 medarbejdere, en klinik i Karup med tre tandlæger og yderligere fem ansatte, og ikke mindst hovedsædet i Skive med knap 40 ansatte fordelt på 12 tandlæger, 4 tandplejere, 3 tandteknikere og et øvrigt personale bl.a. klinikassistenter, receptionister på 20 ansatte.

Straks når man kommer ind i det store tandlægehus i Skive mærker man i det afstemte og rolige miljø med dæmpet belysning i receptionen. Her bliver man mødt af en stor og indbydende café-lounge, hvor man kan slappe af i bløde stole eller sofaen og se storskærms-tv, mens man nyder en varm eller kold drik inden mødet med behandleren.

De øvrige kvadratmeter i det tidligere discount-supermarked emmer af samme høje kvalitet, hvor Nadia og Heini Østergaard har samlet både faglige kompetencer og specialer under samme tag. Her kan patienterne få alle former for tandbehandling, fra almindeligt eftersyn, over komplekse rodbehandlinger, til proteser, implantater, tandkroner og -broer.

  • Vi bestræber os på at skabe trygge og tillidsvækkende rammer med kompetent og faglig behandling, siger Heini Østergaard. Alle på klinikken efteruddanner sig naturligvis løbende efter behov og ønsker, så vi på sigt kan tilbyde den optimale behandling og bevare arbejdsglæden.
  • Vi er omsorgsfulde over for vores patienter. Vi lytter og tager os god tid til behandlingerne. Har du specielle behov, eller er du angst, giver vi dig plads til, at du kan tage en pause undervejs.
  • I den nye tandlægeklinik i Skive tilbyder vi de mest almindelige tandlægeydelser men også specialiserede kirurgiske indgreb, kroner og proteser, siger Heini Østergaard, der dstår for økonomi og administration, mens hustruen. Nadia Østergaard, står for det tandlægefaglige.
  • Vi bestræber os på at skabe trygge og tillidsvækkende rammer med kompetent og faglig behandling og åbent kommunikation.

Vi tilbyder ud fra følgende principper:

  • Professionelle og alsidige behandlinger
  • Nyeste udstyr
  • Et stort og professional team
  • Patienterne er altid i focus

Smil med Østergaard er åben for nye patienter, så alle er velkommen til at kigge indenfor.