Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Skive Fjernvarme fortsætter deres opbakning til SIK. Skrevet d. 07/01 2024

Skive Fjernvarme har gennem mange år været en stor støtte for Skive IK. Den støtte fortsætter de med, hvilket vi selvfølgelig er meget taknemlige for.
Skive Fjernvarme vil derfor fortsat være Super-Sponsor i SIK i 2024 👍🏻
Skive Fjernvarme a.m.b.a. har i dag ca. 4.336 målerenheder og havde i 2022 et varmesalg på 113.880 MWh. Skive Fjernvarme a.m.b.a. driver og ejer det totale ledningsnet som består af hovedledning og stikledninger på i ca. 190 km.
Store dele af Skive har allerede fjernvarme, men nu får yderligere 2.000 ejendomme tilbudt fjernvarme i de kommende år. Hvis du ejer en af de pågældende ejendomme, får du tilsendt brev herom. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde og underskrive kontrakten i brevet og sende den retur.
Og hvis du tilmelder dig, inden kampagnetilbuddet udløber, ordner vi alt det praktiske for dig. Du kan læse meget mere om tilbuddet her: www.skivefjernvarme.dk
Langt det meste af fjernvarmen i Skive er produceret på CO2-neutralt brændsel, og Skive Fjernvarme er dermed længere i den grønne omstilling end mange andre steder i Danmark. Et standardhus, der skifter fra naturgas til fjernvarme i Skive, kommer derfor til at spare 90% i CO2-udledning.
Vi ser frem til fortsat at have Skive Fjernvarme med på holdet 💛💙