Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

HANCOCK fortsætter som Arena-Sponsor. Skrevet d. 23/12 2021

HANCOCK Bryggerierne A/S har gennem mange år været en meget vigtig sponsor og samarbejdspartner for Skive IK. De sidste 4 år har de også lagt navn til vores hjemmebane HANCOCK ARENA. SIK har netop indgået en ny 3-årig aftale med HANCOCK, således at de fortsætter som Arena-Sponsor de kommende 3 år 🙏🏻👏🏻
Hos HANCOCK hvis historie går helt tilbage til 1876 er kvalitet, faglig stolthed og god service en selvfølge. Og den nuværende direktør og medejer Peter Strange Nielsen er 4. generation som har stået i spidsen for HANCOCK.
Smag forskellen - det kan du med produkterne fra HANCOCK Filosofien bag deres produkter er kvalitet frem for kvantitet. Blandt andet brygger de derfor stadig efter de gamle metoder og med den dybeste respekt for de naturlige processer.
Om du vælger en af deres mange forskellige sodavand eller en øl fra deres alsidige sortiment, kan du forvente lidt mere - og det får du.
Deres mest kendte sodavand er nok den fantastiske Sport-Cola 👍🏻
Hancock er et lille uafhængigt bryggeri, hvis målsætning er at fremstille kvalitetsprodukter, der skiller sig ud fra mængden. For at opnå dette bruges ingen kunstige enzymer, øllet gæres ved lav temperatur, lagres op til 1½ år ved frysepunktet inden det tappes, og der tilsætter ikke vand inden tapningen. Ligeledes anvendes verdens fineste humle, den Tjekkiske Saazer, til alle øltyper.
Skal du have fest eller har du på anden måde brug for at kunne skænke store mængder koldt øl i en fart, er deres fadøl ideelt. Du slipper for arbejdet med at holde øllet koldt, og for at skulle håndtere en mængde emballage🍺
SIK ser frem til at fortsætte det fantastiske gode samarbejde med HANCOCK 🟡🔵⚽️
(På fotoet fra Hancock Arena ses Preben Mouritsen sammen med direktør og medejer Peter Strange Nielsen og fadølstekniker og eventansvarlig Henrik Nielsen)