Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Søegaard´s Vinhus og SIK laver ny 2-årig aftale. Skrevet d. 07/12 2022

Vi er rigtig glade for at vi nu kan melde ud at vi har indgået en ny sponsor og samarbejdsaftale med Søegaard´s Vinhus. Således at de forsætter som Sølv-Sponsor og leverandør til SIK i de kommende 2 år 🙌
Søegaard´s Vinhus er en lille hyggelig vinhandel og tobaksforretning i Adelgade i Skive, med atmosfære og kvalitetsvarer til fornuftige priser. De har et stort udvalg i vine fra hele verden. Og et udvalg i champagne, mousserende vine, dessertvine og portvin – Der er noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Indenfor spiritus, har de et bredt udvalg indenfor rom, whisky, cognac, snaps, gin og andet spiritus. Er du til lækre delikatesser, har de også et stort udvalg i håndlavede specialiteter, som tapernader, snacks, marmelade, oliven, ost og meget mere.
Prøv også Søegaard´s kaffe – til byens bedste pris, de maler den på deres store kaffemølle inden du får den med hjem. Er du mere til the, har de bla. et udvalg af the fra Carstensens Thehandel og Fabel Te. Har du en sød tand, finder du et lækkert udvalg af chokolade.
Her finder du også byens største udvalg af piber og tobakker. – både til begyndere og den inkarnerede piberyger.
Mangler du en gave? – Kurv eller vingave, hjælper de selvfølgelig også gerne med dette.
VI glæder os til at forsætte det fantastisk gode samarbejde med de to indehavere Ole Søgaard og Lailani Husted 💛💙