Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK tager afsked med 4 spillere Skrevet d. 07/07 2019

Christoffer Maul Petersen, Malthe Dahl Overgaard, Mads Schäfer Bak og Martin Egelund stopper i SIK før starten i NordicBet ligaen.

SIK siger op til sæsonpremieren i NordicBet ligaen farvel til tre spillere Christoffer Maul Petersen, Malthe Dahl Overgaard og Mads Schäfer Bak. Alle har kontraktudløb, og de forlænges ikke.

Det har været kendt i nogle uger, at Mads Schäfer Bak stopper i klubben. Mads har en lang karriere bag sig i klubber, som blandt andet Hobro IK, Vendsyssel FF og SønderjyskE, og over 100 kampe i henholdsvis 1. division og Superligaen. Mads har valgt at rette fokus på familien og stopper dermed sin fodboldkarriere.

Christoffer Maul Petersen kom til Skive sidste sæson, her blev det til 23 kampe og 7 mål for den 22-årige offensive midtbanespiller.

Malthe Dahl Overgaard kom også til klubben i sidste sæson, her blev det til 30 kampe i gult og blåt for den 23-årige spiller.

Både Christoffer og Malthe har masser af gode fodbold år i sig endnu, og derfor skal der fra SIK også lyde en kæmpe tak for indsatsen samt al mulig held og lykke med den fremtidige karriere.

Skive siger også tak til Martin Egelund, som kom i foråret til klubben på en leje-aftale fra Esbjerg.