Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK og CE Fotodesign har forlænget samarbejdet med 3 år. Skrevet d. 29/11 2022

Vi er super glade for at vi nu har fået lavet en 3-årig aftale med Claus Eriksen, som ejer CE Fotodesign.
Det betyder at Claus fortsætter som City-Sponsor i Skive IK og at han forsætter som ansvarlig for fotos af spillere og den øvrige trup før sæsonstart. Fotos som bliver brugt på vores hjemmeside, i kampavisen, på kommunens infotavler og i forhold til vores SoMe platforme 📸
Claus Eriksen etablerede CE Fotodesign i 2009. På baggrund af sin uddannelse som fotograf løses de fleste opgaver inden for reklame- og portrætfotografi.
Begrebet “at fotografere” betyder at tegne med lys. Og netop det at tegne med lyset er essentielt for virksomhedens ejer, da det er med til at skabe personlige og unikke billeder - kreativitet er ligeledes noget som vægtes højt i virksomheden.
CE Fotodesign arbejder udelukkende on location (på stedet) for at understrege personligheden i motivet. Baggrunde mv. kan også medbringes, hvis der ønskes studieoptagelser.
Firmaet råder desuden over en storformat printer samt en lamineringsmaskine, for at kunne være med i hele procesforløbet fra ide til en indrammet og lamineret forstørrelse.
VI ser frem til et fortsat spændende samarbejde med CE Fotodesign 💛💙