Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Audi Servicepartner Aalestrup bliver ny sponsor i SIK. Skrevet d. 05/10 2023

Vi er super glade for, at vi nu har fået vores første sponsor I Aalestrup, da Audi Servicepartner Aalestrup er blevet Bronze-sponsor i Skive IK 👏🏻
De bliver også Personlig-sponsor for en at vores lokale unge talenter Rasmus Breiner 👍🏻
Udover at være Audi Servicepartner, så er det store bilhus i Aalestrup også forhandler af Volkwagen Personbiler samt Volkswagen Erhvervsbiler.
Det at være Audi Servicepartner betyder selvfølgelig, at de råder over et værksted med veluddannede og engagerede medarbejdere, der ved alt om Audis modeller og udstyr og som står klar til at yde den bedste service for dig og din Audi.
På deres værksted, bliver du hver eneste gang mødt med smil og imødekommenhed hos deres servicerådgivere og teknikere, der alle sammen er 100% dedikerede til Audi.
Vores personale sætter en stor ære i at have en god og åben dialog, og gør sig stor umage med at overholde aftaler. De benytter udelukkende originale Audi reservedele, og der bliver løbende investeret i specialværktøj, samt uddannelse af servicerådgivere og teknikere, så den faglige kompetence hele tiden er i top.
Vores teknikere er ligeledes opdateret med den nyeste Audi-viden – på såvel el- som hybridbiler, benzin som diesel. De er uddannet eksperter din bil' software, som er en vigtig del af det, der netop gør din Audi - til en Audi.
Audi teknikerne hos Audi Servicepartner Aalestrup kender din Audi som ingen andre - det kalder vi for " Vorsprung durch technik"
VELKOMMEN til Audi Servicepartner Aalestrup, som vi ser frem til at møde til vores hjemmekampene på Hancock Arena og til vores VIP-arrangementer 💛💙
(På fotoet ses fra venstre Volkswagen Salgsrådgiver og medejer Thomas Nielsen og Audi Servicerådgiver Jan Breiner, sammen med Preben Mouritsen)