Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

HIGHLIGHTS Kolding IF - Skive IK 2-0 Skrevet d. 28/05 2021

Desværre lykkedes ikke at komme ud af sidste runde med en overlevelse i 1. division. Vi tabte 2-0 i den sidste kamp på Autocentralen Park i Kolding og må nu tilbage til den “nye” landsdækkende 2. division. Da kampen i Hjørring mellem Vendsyssel og Fremad Amager sluttede med en hjemmesejr på 2-1 ville en sejr til os ikke have ændret på vores skæbne. Vores kamp blev desværre en kamp hvor vi aldrig rigtig lykkedes  med at få skabt de store målchancer, et par ufarlige  langskud fra Thomas Santos og et hovedstød fra Frederik Fisker, var det tætteste vi kom på scoring. Kolding sad på det meste af spillet i 1. halvleg uden at det lykkedes dem at få scoret og da Vendsyssel førte med 2-0 ved pausen, var begge hold i Kolding langt fra en redning. Men da Fremad Amager fik reduceret i Hjørring og den tidligere SIK spiller Koldings anfører Mads Eriksen med et kvarter igen fik scoret på et flot hovedstød, så var Kolding “kun” to mål fra en redning. 5 min. før tid parerede indskiftede Jacob Vetter med hænderne i eget felt og så pegede dommer Mads - Kristoffer Kristoffersen korrekt på pletten. Straffesparket blev sikkert udnyttet af Adam Jakobsen og så var Kolding kun et mål fra overlevelse. Kolding var flere gange tæt på en scoring i de sidste minutter. Den største chance tilfaldt Oliver Drost da han helt fri foran mål fik sit skud pareret af en flyvende Marcus Bobjerg som mirakuløs fik pareret med den ene fod.

Men det blev ved de 2 mål og så må Kolding følge  med os ned i 2. div. Vi fulgtes ad op i 1. division for 2 år siden, så nu bliver det selvfølgelig spændende og se om vi sammen kan tage turen tilbage til 1. division i næste sæson. Med den nye landsdækkende 2. division bliver det helt sikkert et langt sejt træk.

Der var flot besøg til kampen i Kolding 1.400 tilskuere var mødt op. MEN man kan undre sig hvordan man i disse Corona-tider kunne tillade en stor gruppe stående fans, uden mundbind, bag det ene mål. At de så ovenikøbet flere gange i 2. halvleg kastede ølkrus ind i vores målfelt, uden der blev grebet ind fra vagterne, det gav slet ingen mening. Hele setuppet må da kalde på eller anden form for straf til hjemmeholdet ?