Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK HENTER UNG PROFIL I KJELLERUP Skrevet d. 11/07 2018

Sebastian Denius skifter til Skive IK fra Kjellerup IF til den kommende sæson i 2. Division.

Skive IK har i klubbens historie altid haft et godt øje til spillere med et uforløst potentiale, og sådan er det fortsat.

Seneste eksempel er 23-årige Sebastian Denius, der har underskrevet en etårig aftale med skibonitterne.

- Sebastian er en spiller, der har været lidt sen til at udvikle sig til den kvalitets spiller, som jeg synes, vi har kunnet fornemme, han er. Det ser man tit - at der er spillere der først får sit gennembrud, når de bliver ældre, og det tror jeg også er tilfældet med Sebastian. Nu har han spillet en del kampe for Kjellerup på et førstehold, og det har været godt til ham, så jeg tror på, at han er klar til at tage næste skridt hos os, og blive endnu bedre end det han er, siger sportschef Rasmus Brandhof.

For ham og cheftræner, Thomas Røll, er det vigtigt at se på potentialet hos den enkelte spiller. Her har cheftrænerens kendskab til den offensive spiller været centralt i klubben i ønsket om at give gode muligheder for at lade Sebastian udvikle sig yderligere.

- Det er jo en mand, som Thomas kender rigtig godt, og som han har anbefalet, at vi skulle forsøge at hente ind. Så vi er glade for, at det har kunnet lade sig gøre, siger Brandhof.

Selvom den 23-årige Denius stadig er en ung spiller, så har han alligevel allerede prøvet talentet af på superliganiveau, hvor han fik debut den 8. Maj 2016 mod AaB. Derudover har han også prøvet kræfter med NordicBet Ligaen i hans tid for Viborg FF.

- Sebastian er lynhurtig på fødderne, og så er han samtidig en god dribler. Han har et godt spark og er dygtig både i rollen som oplægger og afslutter, hvor han også har scoret en del mål for sin tidligere klub, fortæller Rasmus Brandhof.

 

Fakta
Navn: Sebastian Denius Nielsen
Født: 8. juni 1995 (23 år)
Fødselssted: Kjellerup
Position på banen: Midtbanespiller
Bonusinfo: Denius har en bror og søster og er opvokset i Hindbjerg, få kilometer øst for Kjellerup. Her begyndte han at spille fodbold i Kjellerup Idrætsforening, hvor hans forældre i mange år havde været frivillige.