Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Vi vil gerne drille Viborg Skrevet d. 24/06 2020

Cheftræner Martin Thomsen:

Vi vil gerne drille Viborg

 

- Det skal ingen hemmelighed være, at vi gerne vil drille Viborg i deres jagt på en topplacering, siger den ene af Skive IK’s cheftrænere, Martin Thomsen.

Og til onsdagens kamp mod Viborg håber Martin Thomsen, at holdet er i stand til at kopiere indsatsen fra sidst, hvor sejren var helt indenfor rækkevidde.

- Vi skal have fokus på vort eget spil, men blot det at møde arvefjenden og storebror, vil give os masser af gejst, og vi går bestemt ud for at jagte de tre points, lyder det fra cheftræneren.

Der er ingen fribilletter i NordicBet-ligaen og hver eneste kamp tæller, men trods et væld af skader er vi et af de hold, der er kommet utrolig flot ud af corona-lukningen - senest efter uafgjort i den svære udekamp mod Fremad Amager, lyder det fra Martin Thomsen.

- Ser vi på præstationerne har vi i de seneste uger mødt de tre V’er, Viborg, Vendsyssel og Vejle, der alle kan skrive superliga på CV’et. Mod Vendsyssel kom vi fint fra start, og set i bakspejlet er jeg lidt træt af, at det endte med et nederlag. Jeg følte hele vejen, at det var en kamp vi kunne vinde.

- Da vi så på ægte kamp og fight slog vores direkte modstander i bundstriden, Nykøbing FC, kom det hele pludselig til at se mere lyst ud. På point-fronten ser det nu også fornuftigt ud, og nu er vi ligesom kommet på forkant, siger cheftræneren, der er utrolig glad for den indstilling, der er på holdet, hvor alle er klar til at løbe de ekstra meter, som er nødvendig, og hvor sammenholdet er kolossal stort.

- Det betyder meget, når vi som hold har haft nogle gevaldige bump på vejen, senest med de to langvarige skader til Christoffer Østergaard og Mikkel Vendelbo. Men der er netop på den baggrund at truppen har vist deres værd, og alle er trådt i karakter, fastslår Martin Thomsen.