Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Skive bedst - Vendsyssel heldigst Skrevet d. 21/04 2018

Vendsyssel FF er fortsat med i kampen om oprykning til Superligaen efter en 2-0 sejr over Skive på Spar Nord Arena, men sejren var ikke det reelle udtryk for kampens forløb. Skive er i bunden men var bedst - Vendsyssel er i toppen og heldigst!!!

Men trods nederlaget er nedrykningen stadig ikke en 100 procent realitet. Roskilde fik måske det livgivende point med 1-1 i Vejle, og med 14 points forspring og en kamp færre end Skive og blot 15 points at spille om, så vil en Skive-overlevelse være at sammen ligne med at spille en enkelt række i Euro-Jackpot og løbe med hovedgevinsten på en halv milliard kroner.
I fredagens kamp kom Vendsyssel foran efter knap et kvarters spil, da Emmanuel Ogude udnyttede en klumpspil-situation meget tæt på Skives mål og mellem venner og fjender fik ekspederet bolden over stregen.
Blot fire minutter var Skive meget tæt på udligning, men Frederik Brandhofs afslutning gik lige forbi. Senere i halvlegen havde Jeppe Mogensen en stor mulighed efter firspark, men Vendsyssels målmand Nicolai Flø fik afværget.
Der stod Skive på en stor del af anden halvleg, men det tætteste Skive kom på en udligning var et hovedstød på overliggeren fra Christoffer Østergaard (Billedet).
I stedet slog Vendsyssel i det 85. minut, da Skive ikke fik bolden ekspederet ud af farezonen efter et hjørnespark, og så kunne indskiftede Jakob Hjort efter en ny klumpspilsituation score til slutresultatet 2-0.
Skives startopstilling:
Aleksandar Standkovic - Anders Hagelskjær, Magnus Risgaard Jensen og Christoffer Østergaard - Frederik Buur, Mathias Pedersen, Frederik Brandhoff og Emil Søgaard - Mathias Bersang, Jeppe Mogensen og Jesper Henriksen.
Udskiftninger:
64. min.: Frederik Buur ud - Ayinde Lawal ind
64. min.: Jesper Henriksen ud - Thomas Santos ind
72. min.: Mathias Bersang ud - Onyr Albayrak ind
Advarsler til Skive:
56. min.: Magnus Riisgaard Jensen - gult
Næste kamp: 28, april HB Køge på udebane
Du kan læse nordjydernes referat af kampen på Vendsyssel FF´s hjemmeside på følgende link:
https://www.vendsysselff.dk/haardt-arbejde-gav-3-point/