Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

OLIVER DORPH FORLÆNGER OPHOLDET I SIK Skrevet d. 04/01 2024

Efter et halvt år i Skive IK, siden ankomsten fra Viborg FF, har den 19-årige centerforsvar nu sat underskrift på en aftale til sommeren 2025. Efter flere optrædener både som starter og indskifter har Dorph nu gjort sig fortjent til en aftale, der både kan give plads til at passe det sidste år i den gymnasiale uddannelse og tilmed prioriterer fodbolden.
Den del har han levet op til med fin fremgang hen over efterårssæsonen. Sportschef Michael Larsen sætter ord på forlængelsen her:
“Dorph har ud fra flere parametre vist at der er et spændende potentiale, som kan forløses med en stærk fysik, benhårdt duelspil både på græsset og i luften, samt en stor vinderattitude. Ydmyghed og stenhårdt arbejde er væsentlig for at lykkedes her, og den indstilling har været tydelig fra Dorph fra start. Både under træning og i kampe har vi set nogle af de stærke føromtalte redskaber, han har som centerforsvar. Vi har en tro på at udvikle yderligere på de kompetencer og tilmed skabe et miljø, hvor det afhænger af Dorph selv til at forløse potentialet. Det er fælles for alle spillere i den nuværende trup og potentielle spillere i Skive IK at sulten til at vil lykkedes, er altafgørende. Vi har brug for forskellige styrker på forskellige positioner, og her ser vi frem til at bygge videre på Dorph i en allerede stærk bagkæde,” slutter Sportschefen.
Oliver Dorph sætter ord på forlængelsen her:
“Jeg er glad og taknemmelig for tiltroen fra klubben og stabens side, og ser frem til at arbejde hårdt for at løfte mit niveau yderligere. Jeg synes vi har et rigtig godt miljø i Skive IK, og er altid glad for at møde ind til træning. Mit synspunkt er at vi alle vil hinanden det bedste og arbejde sammen som en enhed, og det betyder meget for mig som spiller at være i det rigtige miljø. Min fornemmelse er at vi som hold med en stærk opstart kan levere en rigtig flot forårssæson og arbejde videre på de fine takter, vi har vist. Udover at se frem til at møde ind med drengene igen, glæder man sig altid til første kamp i en ny halvsæson med et brag hjemme på Hancock Arena mod Fremad Amager,” lyder det fra Dorph.
Stort tillykke med forlængelsen Dorph 💛💙