Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Vinderup Jern & Stål opgraderer og forlænger deres sponsorat i SIK. Skrevet d. 20/06 2021

Efter deres første periode som sponsor og medlem af SIK’ netværk, er vi super glade for at  Vinderup Jern & Stål nu har valgt at forlænge og opgradere deres sponsorat i SIK. Det betyder at de er Sølv-Sponsor i SIK de kommende 2 år 🙏🏻

Vinderup Jern & Stål A/S er din professionelle leverandør af stål, luftarter, værktøj og tekniske artikler.

Siden 1905 har de været en del af det lokale erhvervsliv og tæller i dag ni medarbejdere. Vi er ikke mange, men til gengæld udgør vi tilsammen en betydelig kompetence indenfor branchen! Vi mener at nærhed til kunden betyder alt for at vi sammen finder de rigtige løsninger.

Deres motto er ..

"Det vi siger gør vi!"

Ikke lagerførte varer skaffes fra dag til dag via et omfattende natrutesamarbejde med DJ kolleger på Sjælland, Fyn og Jylland.

DJ Supply A/S (DJ) er et medlemsejet kædesamarbejde indenfor områderne VVS, stål og værktøj/tekniske artikler. Medlemmerne er danske handels- og grossistvirksomheder, der servicerer håndværkere, industrien og andre kunder over hele landet.

Vi glæder os selvfølgelig til at se de to indehavere Per Brix og Klaus Thomsen i Spar Nord Lounge og på Hancock Arena i den nye sæson 👍🏻💛💙