Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Ny sponsor i Skive IK ! Skrevet d. 24/06 2019

Skive IK og Pinholt Metal Working har indgået et samarbejde.
Pinholt Metal Working bliver fra den nye sæson i NordicBet Ligaen, Bronze sponsor i klubben,
Vi takker for opbakningen og ser frem til et spændende samarbejde.
På fotoet ses indehaver Poul Pinholt.

 

Her kan du læse lidt om Pinholt Metal Working A/S

PINHOLT METAL WORKING A/S historie strækker sig over mere end 35 år. Poul Pinholt overtog virksomheden BMJ Maskinfabrik fra tre tidligere ejer i 1996 og Poul har over tid udviklet maskinfabrikken, der i dag har til huse i helt nye bygninger på Hjortevej 2A i Skive. Medarbejderne hos Pinholt Metal Working har gennem årene opbygget stor håndværksmæssig erfaring, varetaget mange forskelligartede udviklingsopgaver og fremstillet spændende prototyper til et utal af formål. Kendetegnet for alle opgaver løst af Pinholt Metal Working er, at leveringssikkerhed, kvalitet og fleksibilitet er i højsædet.

I 2016 overtog PINHOLT METAL WORKING A/S, DMV Industry i Dommerby, og samlede hele den nyetablerede maskinpark i nye lokaler sammen med 18 erfarne medarbejdere. Vi er eksperter i spåntagende bearbejdning - og har hele 21 CNC-maskiner i produktionen: 13 drejebænke og 8 fræsere. Vi producerer emner i både store og små serier, og laver både simple og komplicerede opgaver. Specielt når Pinholt løser opgaver fra start til færdiggørelse, kan vores medarbejderes mangeårige erfaring og vores store maskinpark, udnyttes optimalt. Se fortegnelse over vores maskinpark her 

Pinholt Metal Working har desuden en specialproduktion af marine filtre til søfart og flåder over hele verden, som ligger under vores søsterselskab BMJ Maskinfabrik - se her

Filosofien bag PINHOLT METAL WORKING A/S er at udføre materiale- og metalbearbejdende håndværk fra idé til det færdige produkt så effektivt og sikkert for vores kunder som muligt.

Ordentlighed og engagement er kernen i PINHOLT METAL WORKING A/S arbejde. Gennem fagligt dygtige medarbejdere, et omfattende maskinprogram og stærke samarbejder skaber vi værdi og nye muligheder for vores kunder.

Vi lægger stor vægt på stærke kunderelationer - hvor kvalitet, leveringssikkerhed og pris altid er afstemt til kundens tilfredshed. "Kvalitet til aftalt tid" er et kodeord, ligesom fleksibilitet og omstilling når dette er krævet ved hasteordre.