Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

En spand kold vand i hovedet og et bittert nederlag. Skrevet d. 22/09 2018

Vejret indbød mere til varm kakao, nybagte boller og sofahygge end til fodbold på Hancock Arena, hvor vejrguderne sendte kaskader af regn ned over spillerne under næsten hele kampen.

Alligevel havde 480 tilskuere fundet vej til stadion, hvor de trodsede stormen Knud og trofast bakkede op om Skiveegnens helte.

Hjemmeholdet med en lille favoritrolle skulle dyste med Aarhus Fremad, der normalt er kendt for at spille med højt pres i jagten på sejr og tre point.

Vejret, voldsom regn og kraftig vind, gav ikke anledning til poleret fodbold og lækre detaljer, men alligevel må man sige at Skive IK i perioder viste flot og hurtigt spil især over højre kanten hvor Thomas Santos og Emil Søgaard til tider drev gæk med de århusianske spillere.

Desværre for hjemmeholdet udmøntede spillet sig ikke i mål, selvom Jeppe Mogensen havde enkelte nærgående forsøg.

Efter cirka en halv times spil kom Aarhus Fremad rigtigt tæt på mål, da stolpen blev redningsplanke for Marcus Bobjerg der var prisgivet efter en flot afslutning.

Stadionuret viste 45 minutter rent, da kampens dommer fløjtede af første halvleg af. Alle så ud til at glæde sig til en tur ind i varmen, så de kunne forny kræfterne til de sidste 45 minutter.

Efter pausen fortsatte spillet som i første halvleg, men der blev dog længere mellem chancerne og det lignede allermest en pointdeling og et point til hvert hold.

Men med kun et par minutter tilbage af kampen fik hjemmeholdet en spand iskold vand i hovedet, da gæsternes Frederik Høgh blev sendt i dybden efter flot opspil og sikkert kunne score kampens første mål bag en sprællende Marcus Bobjerg.

Hjemmeholdet forsøgte sig ivrigt til sidst, men selvom der var lagt rigeligt med tid til, slog det ikke til for Skive og derfor blev det til sæsonens første nederlag på Hancock Arena.

En trist og hård skæbne for hjemmeholdet, der virkede til at have godt styr på gæsterne. På trods af savnet af Mathias Bersang, spillede holdet faktisk en ganske fornuftig omgang fodbold og cheftræner Thomas Røll må kunne tage nogle positive ting med sig til ugens træning på trods af nederlaget.

Næste weekends bliver endnu en gang på hjemmebanen, Hancock Arena, når Kjellerup IF kommer på besøg og et lokalt opgør forhåbentligt kan lokke ekstra mange tilskuere på lægterne.