Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK og Sparekassen Balling laver ny 3-årig aftale. Skrevet d. 07/11 2022

Vi er rigtig glade for at vi nu kan fortælle at Sparekassen Balling, som har været trofast sponsor i Skive IK gennem mange år, har valgt at forlænge deres Sølv-Sponsorat for de kommende 3 år 👏
Sparekassen Balling, med afdelinger i Balling, Holstebro og Skive, er en sund og stærk garantsparekasse med forankring i lokalsamfundet siden 1914.
Med baggrund i deres forankring i lokalområdet har de et naturligt ønske om at understøtte udviklingen i området. Og de forsøger derfor at udnytte deres indgående kendskab til lokalområdet, befolkningen og de erhvervsdrivende ved at forene ansvarlig kreditgivning og en redelig rådgivning til gavn for lokalområdet, kunderne og dem selv som pengeinstitut.
De er fokuseret på at drive en sund forretning, hvilket også afspejler sig i deres høje solvensgrad. Og de vil fortsætte med at gøre sig fortjent til kundernes tillid.
De ønsker at bevare og udbygge rammerne for et godt og udfordrende arbejdsliv for deres medarbejdere ved at fokusere på medarbejdernes arbejdsglæde via kompetenceudvikling og motivation. Deres overordnede mål er at nå et højt loyalitetsniveau, der bygger på troskab og engagement.
Vi glæder os selvfølgelig til at fortsætte det fine samarbejde med Sparekassen Balling de kommende 3 år 💛💙
(På fotoet ses afdelings- og erhvervsdirektør Mads Stampe og kunde- og erhvervsrådgiver Lars Lindhardt sammen med sponsorchef Preben Mouritsen)