Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Ny bronzesponsor i Skive IK Elite: Skrevet d. 07/11 2019

Hos Peugeot er kunden i centrum

Peugeot i Skive med base på Viborgvej har gennem et stort salg været medvirkede til, at det gennem de seneste år er lykkedes Peugeot Danmark at ”erobre” det danske marked som et af de meste solgte bilmærker.

Den succes har den lokale Peugeot bilforretning valgt at udmønte sig i tegningen af et bronze-sponsorat i Skive IK Elite. Jesper Christensen er direktør for både Peugeot Skive og den tilsvarende forhandling Peugeot Viborg.

Peugeot Skive og Peugeot Viborg er to af de 60 selvstændige forhandlere og en række autoriserede servicecentre/værksteder som gennem Peugeot Danmark er fordelt over hele landet.

”Hos Peugeot er kunden i centrum. Vores mål er at sikre kunden en god oplevelse med Peugeot, fra den første prøvetur til købet af den næste Peugeot”, siger Jesper Christensen. ”Alle kæmper kort sagt for at sikre: kvalitet og gode oplevelser - hele vejen”.
Om den lokale Peugeot forretning og værksted på Viborgvej i Skive fortæller direktør Jesper Christensen og salgschef Per Nielsen, at der er mange fordele ved at vælge et autoriseret Peugeot-værksted.

”Først og fremmest er vi eksperter. Vi laver ikke andet end Peugeot, og vores pladesmede og mekanikere er uddannede specialister i netop din bil. De modtager løbende uddannelse og informationer fra Peugeot-fabrikken, så de altid er 100 % opdaterede på den seneste Peugeot-teknologi”, siger de to, der også kan komme med et tilbud til de trofaste Peugeot-ejere: ”Vi tilbyder et serviceeftersyn til din Peugeot over 5 år for kun 1.398 kr. Og til din Peugeot over 10 år for kun 1.198 kr.”