Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Spar Nord og Skive IK forlænger deres aftale. Skrevet d. 03/03 2021

Spar Nord Skive har netop forlænget navnesponsoratet i Spar Nord Lounge på Hancock Arena med endnu 2 år, så det er gældende til 31.12.2022.

 

Skive IK er selvfølgelig utrolig glade for at vi kan fortsætte det fantastiske gode samarbejde med Spar Nord de kommende 2 år 🙏🏻💛💙

 

”Mogens Sørensen, direktør for Spar Nord Skive, udtaler, at det er med stor glæde at parterne har indgået en forlængelse af aftalen med yderligere 2 år. I denne tid er det vigtigt at alle parter omkring fodboldklubben bakker op, så det økonomiske fundament ikke smuldrer for klubben.

 

Spar Nord Skive har været en stolt sponsor for Skive IK og lægger vægt på den store betydning klubben har i Skive Kommune. For både bredde og elite er det utroligt vigtigt, at klubben er til stede i dagligdagen og tilbyder alle spillere, drenge som piger, kan blive udfordret på det niveau, de nu en gang er på. Klubben er med til at sætte Skive Kommune på landkortet, så det bliver endnu nemmere at trække borgere til kommunen, både arbejdsmæssigt, men bestemt også for at bo.

 

En anden og også vigtigt årsag til at forlænge aftalen med Skive IK er, at vi har nemt ved at komme i kontakt med familier og virksomheder og på den måde også udvide vores forretningsbase, altså en win win situation og det skal der være for at virksomheder finder det interessant at lave store sponsorater i Skive IK.

 

Vi ser med glæde frem til de kommende 2 år sammen med Skive IK.”

 

(På fotoet ses Direktør Mogens Sørensen og Sponsorchef Preben Mouritsen)