Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Foliekoncept forlænger deres sponsorat i SIK. Skrevet d. 17/02 2023

Vi er super glade for at Foliekoncept har forlænget deres sponsorat. Hvilket betyder at de er City-sponsor i SIK i 2023👏
Foliekoncept som ligger på Katkjærvej i Skive er som de selv siger ”Lidt mere end et almindeligt skiltefirma” Indehaver Casper Madsen driver firmaet sammen med sin kæreste Jane Karlsen.
Med over 20 års samlet erfaring fra skiltebranchen får du en god og professionel vejledning, når du henvender dig tilFoliekoncept . Det giver sig selv, at med så mange år, har de prøvet lidt af hvert, endda vundet priser for vores kunne, og det kommer alt sammen dig til gode.
De sætter en stor ære i deres håndværk som skiltefirma og skilteteknikere og de knokler en vis del ud af bukserne for at kunne levere det bedste produkt til dig.
En af firmaets spidskompenser er indpakning af biler og det er også deres yndlingsbeskæftigelse. Det samme gælder hvis du har brug for indpakning af din båd. Storformats-print, tekstiltryk, solfilm, beachflag, roll-ups, labels og klistermærker er også en del af konceptet hos Foliekoncept.
Vi ser selvfølgelig frem til fortsat at have Foliekoncept med i holdet💛💙