Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

OLE IBSEN A/S fortsætter som sponsor i Skive IK. Skrevet d. 27/05 2022

Vi er super glade for at OLE IBSEN A/S har fornyet deres Sølv-Sponsorat i SIK, med yderligere 3 år Lige siden starten i 1973 har Ole Ibsen været en pålidelig familievirksomhed med håndværksmæssig stolthed og har leveret byggeløsninger med højt håndværksmæssigt niveau, til aftalt tid og pris. Gennem flere generationer har de opbygget en ekspertise og viden, der gør dem leveringsdygtige i byggeri i absolut topklasse. De hylder det gode håndværk og sætter en ære i at kommunikere klart, tydeligt og ærligt. Som en gammel familieejet virksomhed har de fokus på stolte håndværkstraditioner, som bliver udført med moderne teknikker og effektivitet. ​

De går altid efter højeste fællesnævner og går aldrig på kompromis med kvaliteten – det er en velintegreret del af medarbejderkulturen, som alle i virksomheden er meget bevidste om.

Ved hjælp af deres gennemprøvede koncept “Dynamisk Byggestyring” sikrer de kunderne kvalitetsløsninger med overblik og fuld tryghed i hele byggeprocessen frem til aflevering, drift og vedligehold.

Stor TAK til OLE IBSEN A/S fordi de stadig ønsker at være sponsor og hermed en del af SIK’s erhvervsnetværk