Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Thomsen: Vi skal levere fight og power Skrevet d. 09/09 2019

Martin Thomsen venter langt fra en let pokalkamp i Middelfart i morgen aften.

Hele holdet ved det, at Skive IK selvfølgelig ikke skal undervurdere Middelfart, som NordicBet liga oprykkerne møder i Sydbank Pokalen i morgen aften. Martin Thomsen erkender nemlig, at det mentale spiller en afgørende rolle i kampe af den slags.

- Hvis vi tror, det bliver let, så bliver det med sikkerhed en bøvlet kamp, som kommer til volde os problemer, så derfor er det vigtigt at vi møder dem med respekt, påpeger Martin Thomsen.

Han har stor respekt for et Middelfart-mandskab som pt. Ligger nummer to i 2. division pulje 2, og som senest vandt med knusende 5-1 over NordicBet ligaens nedrykkerhold fra Thisted FC.

- Vi er godt klar over at de har tabt de sidste syv kampe i deres række, så vi kommer bestemt til at stille med et slagkraftigt hold, der kan byde dem op til dans og forhåbentligt tage sejren med hjem til Skive. Vi anskuer kampen som den vigtigste, vi har lige nu, og det skal gerne være til at se. Vi vil fortsætte med det gode spil og de samme dyder, som vi synes vi er lykkes godt med her i starten af sæsonen, siger SIK træneren.

Han har både som spiller og træner stået i situationen utallige gange, at være en del af et hold, som på papiret er favorit før en pokalkamp, men det er ikke altid lige så let, som det taknemmelige papir indikerer.

- Vi skal levere fight og power lige fra startfløjtet, og så vise at vi er et bedre hold end dem. Middelfart har masser af dygtige spillere og er et godt hold, så det handler meget om det mentale i morgen aften - i hvert fald for os.

Han er bevidst om, at det måske ikke er nødvendigt at nævne det for spillerne, for de kender jo præmissen, men hvordan sætter han og Røll holdet ordentlig op til kampen i morgen?

- Jeg tænker faktisk det er en meget lige kamp, mod et hold som er top hold i 2. division, men vi tager gerne favoritværdigheden på os, og det mener jeg også vi har holdet til at gøre. Det er ikke mere end to måneder siden, hvor vi spillede i samme række som dem, og der var vi favoritter i alle vores kampe, så vi har stået i den rolle før og den skal vi kunne klare, siger Thomsen.

Opgøret på Middelfart Stadion fløjtes i gang klokken 17.00 i morgen aften.