Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

THOMSEN: VI VINDER FORTJENT Skrevet d. 18/07 2018

SIK-spillerne kunne onsdag aften trække sig som sejrsherre i holdets anden test mod vestjyderne fra Ringkøbing IF.
 
Skives nyeste mand Sebastian Denius var spilleren, der stod bag skibonitternes første scoring i 1. halvleg, hvor Skive fik sat et fornuftigt pres, set over hele kampen, på et ikke ueffent Ringkøbing hold, som trods et Skive overtag også formåede at komme til et par farlige chancer.
 
- Det var en positiv indsats, hvor vi vinder med to mål og selvfølgelig også vigtigt, at vi holder nullet igen, siger assistenttræner Martin Thomsen og forsætter:
 
- Der er naturligvis stadig momenter, hvor vi lige skal blive en anelse skarpere. Men det er også kun sundt og godt, at vi stiller krav til os selv og bliver bedre som hold.
 
Skive havde også i 2. halvleg ganske godt fat i taktstokken, også selvom holdet endnu engang får byttet godt rundt efter en masse nye indskiftede spillere.
En af dem var Magnus Jensen, som i store perioder var en herre, der voldte Ringkøbing-forsvaret store problemer.
Særligt i hovedstødspillet, hvor han flere gange kunne have gjort det til 3 til 4-0.
 
Generelt var det et Skive-hold, der på dagen var utrolig effektive i deres indlæg og dødbolde, en ting der glæder Thomsen, da det var noget af det, som holdet havde svært ved i den foregående sæson.
 
- Det har været noget af det, vi har haft flere problemer med i sidste sæson, synes jeg, så det var også rigtig opløftende.
 
Dog bliver det et selvmål af Ringkøbing, som gør det til 2-0, hvilket også bliver kampens resultat. I en kamp hvor begge hold viste flot fight og solid arbejdsindsats.
 
- Jeg synes faktisk, at det er fortjent, vi vinder - selv om jeg ikke mener, Ringkøbing spiller nogen dårlig kamp. Men set over alle 90 minutter, så var vi bedst på dagen, siger Skive-assistenten.
 
Han kan fra på fredag igen overlade cheftræner-kasketten til Thoms Røll, der vender tilbage efter en uges ferie.
 
Skive IK’s startopstilling (med ændringer undervejs):
Marcus Bobjerg – Christoffer Østergaard (45’ Magnus Jensen), Jacob Vetter, Emil Søgaard (60’ Jesper Henriksen), Simon Sterring (45’ Frederik Buur) – Thomas Santos (60’ Christoffer Svenningsen), Mads Schäfer Bak (45’ Malthe Dahl Overgaard), Mathias Bonde (60’ Sylvester Mayland Poulsen), Sebastian Dennis (45’ Mathias Bersang) – Mikkel Jespersen (60’ Christoffer Maul), Jeppe Mogensen