Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Dantherm forlænger deres sponsorat i SIK med 2 år. Skrevet d. 04/01 2021

SIK har pr. 1 januar indgået en forlængelse af sponsoraftalen med Dantherm således at de fortsætter som Sølv-Sponsor til og med 2021 🤝

 

Dantherm er førende indenfor leverancer af produkter og løsninger til et godt indeklima. Firmaet har mere end 60 års erfaring med udvikling energieffektive kvalitetsprodukter til opvarmning, køling, affugtning og ventilation til en lang række mobile og stationære applikationer.

Dantherm Group består desuden af en række stærke brands som Dantherm har opkøbt gennem de sidste 5 år og de har derfor en veletableret position indenfor mobilt udstyr, kommercielle/industrielle løsninger, boligbyggeri og swimmingpools.

 

Firmaet som er etableret helt tilbage i 1958 har ca. 500 medarbejdere og  hovedkontor i Skive. De er desuden repræsenteret i Norge, Sverige, England, Tyskland, Frankrig, Schweitz, Italien, Spanien, Polen, Rusland, Kina og De Forenede Arabiske Emirater.

 

Dantherm har støttet op om Skive IK gennem mange år og vi er selvfølgelig glade for at de har valgt at fortsætte med det de næste 2 år 🙏