Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

AGILEASE opgraderer til Super-Sponsor. Skrevet d. 20/02 2024

AGILEASE har efter et år som sponsor i SIK, valgt at opgradere deres sponsorat, således at de fremadrettet er Super-Sponsor.
Hvilket vi selvfølgelig er rigtig glade for 👏
Vi har gennem flere år haft et rigtigt godt samarbejde med AGILEASE i forhold til leasing af biler til spillere og trænere i 1.holdstruppen 👍
Har du behov for en firmabil til din virksomhed eller måske en ny familiebil? - så skulle du måske lægge turen forbi og besøge leasingfirmaet AGILEASE.
Placeret i Viborg med tilhørende Bosch Car Service værksted på Lundborgvej 10.
AGILEASE hjælper både mindre erhvervskunder, håndværkere, private, såvel som større koncerner i hele DK og tager sig ligeledes af service og reparationer på leasingbilerne.
Frem for at købe en firmabil har leasing mange fordele. Alt fra at frigøre kapital, bruge mindre tid på administration til muligheden for at køre i de nyeste modeller på markedet.
"Vi sætter en ære i at sammensætte den helt rigtige fleksible leasingaftale, der matcher til den enkelte kunde," udtaler leasingdirektør Bent Lauritsen.
Leasingbilerne hos AGILEASE er alle let brugte premium biler, som typisk leases i 24-36 måneder ad gangen - du kan vælge at lease operationelt, så kender du den månedlige bil udgift, hvor service, rep, dæk skifte o.s.v. er en del af leasingpakken, og du kan aflevere eller ombytte, når leasingperioden slutter.
Leasingdirektør hos AGILEASE Bent Schønning Lauritsen er selv "Skive-mand" og har altid været et velkendt ansigt til kampene på Hancock Arena.
Vi glæder os selvfølgelig til at fortsætte det super gode samarbejde med AGILEASE og ser frem til at møde firmaets medarbejde til kampene på Hancock Arena og i forbindelse med vores VIP-arrangementer 💛💙
(På fotoet ses leasingkonsulent Nikolaj Rasmussen og leasingdirektør Bent Schønning Lauritsen)