Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Røll: Alle har vist tænder og arbejdet for det Skrevet d. 19/10 2019

For 14 dage siden efterlyste Thomas Røll mere kynisme i begge ender på banen, og nu, to kampe efter, står han og resten af Skive-holdet med seks point på kontoen.

Cheftræneren har umiddelbart efter kampene været meget tilfreds og glad på drengenes og på teamets vegne, og det er noget han mener holdet skal bruge til søndagens kamp mod Næstved.

- Vi har masser af selvtillid i holdet og den vokser med sejrene. Vi har længe haft troen på tingene, men i takt med vores sidste to sejrer, så har den vokset sig endnu større, siger Thomas Røll

Søndag eftermiddag går det løs igen mod Næstved. Sidste gang de to hold mødtes blev det med en 3-1-sejr til skibonitterne, men Røll mener der er sket meget siden den kamp.

- Den første kamp kan vi ikke bruge til særlig meget. Det er et helt andet hold vi møder den her gang, der er kommet mere ro på tingene. Det er et hold der er ved at have fundet et mønster og har fået lavet nogle gode resultater, så bestemt et kompatibel hold vi skal møde. Men vi skal bare ud med alt den selvtillid vi har og kører videre på den, mener Røll.

De seneste to kampe, har givet cheftræneren et indtryk af et hold, som i højere grad kæmper for tingene og hinanden. Hvilket har imponeret Cheftræneren, som taler med den største respekt omkring drengenes form.

- Først og fremmest så er der stor konkurrence i holdet, og nogle gange sidder nogle ude, som måske ikke engang fortjener det. Det er et tegn på vi virkelig står i en situation, hvor tingene bliver skærpet til træningen og alle giver sig hundrede procent. Det er mere baseret på det holdmæssige nu i den her sæson fremfor sidste sæson.

- Sidste sæson var der måske gange hvor nogle ikke behøvede at yde hunderede procent, men vi vandt stadig vores kampe, men i år skal alle op og yde max, og det er den helt store forskel. Det må jeg sige er et kæmpe cadeau til samtlige af spillerne. Alle har vist tænder og arbejdet for det, siger Røll

Han glæder sig over, at Skive-drengene, som hold, viser godt kammeratskab og alle løfter i flok, noget som hjælper på den gode ånd på holdet, og som skal bruges konstruktivt i søndagens kamp.

- Der er sjældent sure miner, hvis man ikke lige er udtaget til en kamp, så køres der ellers bare på og der arbejdes stenhårdt. Det er sådanne dyder, som skal bærer os igennem sådan en sæson her, afslutter Røll.

Kampen mod Næstved fløjtes igang af dommer Mostafa Seyfi kl.13:45 på ProfaGroup Park.