Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Ny transitionstræner i SIK Elite. Skrevet d. 01/10 2021

Ny transitionstræner i SIK Elite.
Det bliver 42 årige Carsten Riisgaard, der fremover bliver transitionstræner for SIK.
Carsten, der er vokset op i Vridsted, bor i dag i Skive og har tidligere spillet adskillige kampe for SIK’s førstehold, herudover har han også været en tur omkring Holstebro. Carsten er i dag cheftræner for U15 holdet, et job han beholder sideløbende med.
Som transitionstræner skal Carsten binde overgangen som talent til spiller på førsteholdet sammen. Det betyder, at Carsten Riisgaard samtidig skal have et skarpt øje på talenter i SIK, der med tiden kan komme på førsteholdet. Carsten kommer til at være med til alle divisionsholdets træning, og kampe i det omfang det er muligt.
Jeg glæder mig utrolig meget til arbejdet som transitionstræner i SIK. Jeg brænder for talentarbejdet og ser meget frem til, at arbejde sammen med de ungdomsspillere der skal op omkring førsteholdet. Jeg håber, at jeg ved min træning kan være med til at give dem et skub i den rigtige retning. Da jeg kender klubben særdeles godt og har et skarpt øje for talent, håber jeg at kunne være med til at bygge bro mellem talent og det at spille på førsteholdet, siger Carsten Riisgaard
Carsten Riisgaard bor i Skive med sin hustru Karina og deres 3 børn, Liva, Marius og Rose.
På billedet ses Carsten Riisgaard sammen med direktør og sportschef Rasmus Brandhof.