Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

HTH bliver ny sponsor i Skive IK. Skrevet d. 03/04 2023

Vi er selvfølgelig taknemmelige og super glade for at HTH Køkken, som du finder på Elskjærbakken i Skive, har valgt at blive Personlig-Sponsor i SIK 🙏🏻👏🏻
Det betyder også, at HTH's logo fremadrettet vil være at finde på ærmet, af vores stærke midterforsvarer Daniel Mortensen.
Alle kender helt sikkert det danske køkkenfirma HTH som har produceret køkkener i Danmark, gennem mere end 50 år. Kompetent hjælp og engageret rådgivning er grundelementer, hver gang et HTH-køkken bliver til. Uanset om de skal klare det hele i en totalløsning, eller om du har mod på at klare en del af arbejdet selv. For HTH er det vigtigste, at du får det rigtige køkken. Firmaets store udvalg giver utallige muligheder i alle prisklasser. Der er forskellige muligheder i forhold til levering og opsætning. Du kan vælge at HTH samler skabene på fabrikken og leverer med egne chauffører, der også bærer dit køkken ind. Og så står HTH's montører efterfølgende for alt opsætning. Du kan også vælge selv at samle dit køkken, så er det HTH GO-sortiment du skal bede om.
HTH kan selvfølgelig også levere hvidevarerne til dit nye køkken.
Vi glæder os selvfølgelig til samarbejdet med HTH Skive 💛💙
På fotoet ses de to medindehavere af HTH Skive og Thisted, Allan Søe og Martin Dueholm.