Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK og SEVEL KRO forlænger samarbejdet Skrevet d. 16/03 2020

SIK og SEVEL KRO forlænger samarbejdet

 

Vi er glade for at vi nu har en ny aftale på plads for 2020 med SEVEL KRO, aftalen indeholder et Bronze-Sponsorat og et besøg for SIK` erhvervsklub på kroen.

Her vil krofatter Kurt Nielsen berette om kroens historie som går helt tilbage til 1771 og denne aften får man serveret kroens egnsret Ølbien med grønlangkål, brunede kartofler, hjemmelavet sennep, hjemmesyltede rødbeder og rødkål. Øllet til brug i retten kommer selvfølgelig fra Hancock og der vil også være mulighed for at smage Sevel Kro Snapsen som selvfølgelig er fremstillet på lokale urter.

 

SEVEL KRO finder man tæt på Vinderup mellem Skive og Holstebro, kroen ligger i naturskønne omgivelser med søer, skove og Frilandsmuseet Hjerl Hede i nærheden.

Kroen er mest kendt for den danske madkultur som dog bliver krydret med en pift af moderne madkunst og som en af områdets allerbedste restauranter disker de op med smagfulde retter baseret på sæsonens lokale råvarer.

I 1992 blev SEVEL KRO som den første i Danmark udnævnt til Limousine Unik Gourmet spisested.

 

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med SEVEL KRO som har Kurt Nielsen` søn Kristian Bruun Gunderson som daglig leder, men man vil stadigvæk kunne møde Kurt Nielsen på kroen.