Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Spændende Mad ny sponsor i Skive IK Skrevet d. 06/08 2019

Næppe er den nye tilværelse i landets næstbedste fodboldrække, NordicBet Liga, indledt, før Skive IK har tilknyttet endnu en sponsor, catering-virksomheden Spændende Mad, med hjemsted i Jebjerg.

- Spændende Mad vil først og fremmest være synlig som en af leverandørerne af mad til sponsor-arrangementerne i VIP-loungen på Hancock Arena forud for alle hjemmekampe og vi glæder os til at byde Spændende Mad velkommen som catering-partner, siger Skive IK’ Elites sponsor- og eventchef, Preben Mouritsen.

Firmaet Spændende Mad har eksisteret i 25 år, og siden 2014 med Sanne Nielsen som, ejer. Sanne Nielsen havde inden da arbejdet i firmaet siden 2005 sammen med den daværende ejer, Ragnhild Mosegaard, og hun er kendt for at arbejde med samme engagement og høje kvalitetsbevidsthed, som den tidligere ejer.

- Vort engagement er stort og vi ønsker ved enhver lejlighed at lave en fest, hvor maden er en oplevelse, der går udover det at få god mad, siger Sanne Nielsen.
Spændende Mad er kendte for at være kreative og lave spændende mad med høj kvalitet samt for den flotte anretning.

- Vores mad er helt igennem hjemmelavet og frisk tillavet. Vi bruger kun gode råvarer, laver mad fra bunden og bruger kød med masser af smag.

Hos Spændende Mad kan man byde på hele paletten med buffeter, festmenuer med alt fra velkomst til natmad, traditionelle danske menuer, brunch-buffeter, receptioner og senest som en nyhed, tapas-anretninger.

- Vi indgår gerne i at stå for alt ved festen, borddækning, lys og blomster. Samt aftale alt vedr. afvikling af festen og til buffeter har vi vore egne flotte italienske fade, skåle, opsatser, tyrkiske metalfade, kandelabre o.lign. som vi bl.a. har købt ind på rejser i udlandet, fortæller Sanne Nielsen, som fortæller at Spændende Mad kan formidle kontakt til dygtige servitricer og køkkenpersonale, der alle arbejder i den ånd, vi har opbygget i vort firma dvs. med dygtighed, imødekommenhed og glæde.
Spændende Mad arbejder med mad ud af huset fra det tidligere storkøkken på Jebjerg Ældrecenter.