Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

SIK LAVER TOÅRIG AFTALE MED LUDVIG HENRIKSEN FRA FCK Skrevet d. 01/09 2020

Skive IK har hermed fornøjelsen af at meddele, at man har lavet en kontrakt med Ludvig Henriksen.

 ”Vi er rigtig glade for at kunne meddele, at vi i dag har underskrevet en toårig kontrakt med Ludvig Henriksen. Ludvig kommer til fra FCK, hvor han primært har spillet på klubbens U19 hold. Da vi fik muligheden for at hente Ludvig, har vi lavet et stort stykke forarbejde for at finde ud af om Skive IK og Ludvig var et rigtig match, og det mener vi helt klart at der er. 

Det er meget lang tid siden, at en så ung spiller har overbevist mig så hurtigt som Ludvig har gjort. Han er på trods af sin unge alder en meget moden og intelligent spiller, som er rigtig godt skolet i FCK. Han har selvfølgelig nogle mangler i så ung en alder, men det er mangler som man heldigvis kan gøre noget ved ret hurtigt. Vi er ret sikker på, at hvis vi kan få bygget ham ordentligt op og tingene udenfor banen også fungerer for ham, så har vi en rigtig god spiller i svøb.”

 ”Ludvig har i den forgangne sæson været en del af FCK’s EL trup, og været inde omkring 1. holds truppen også. Herudover har Ludvig vundet den prestigefyldte KB pris ”Granen”, som tidligere er vundet af spillere som Michael Laudrup, Thomas Delaney og Mohamed Daramy. Vi glæder os rigtig meget til at arbejde sammen med Ludvig og forhåbentligt få forløst hans store potentiale.” 

 

Rasmus Brandhof 

Sportschef