Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

MULTI MONTAGE forlænger deres sponsorat i SIK. Skrevet d. 21/02 2021

Vi er super glade for at MULTI MONTAGE fortsat ønsker at være en del af SIK’ erhvervsklub og derfor har valgt at forlænge deres Sølv-Sponsorat med yderligere et år 🏻

MULTI MONTAGE som ligger i Stoholm er en ægte succeshistorie, der har sin oprindelse i 1991 hvor firmaet blev stiftet af bla. den nuværende medejer og adm. direktør Per Jensen. 

Man startede fra ingenting til i dag at være en solid virksomhed med dygtige medarbejdere, hvor langt den overvejende del er kvalitetsbevidste elementmontører, der besidder mange års erfaring i og anselig viden om diverse montage.

MULTI MONTAGE har ét erklæret mål, nemlig at efterkomme kundernes krav om kvalitets- og prisrigtige produkter inden for montage af betonelementer, hvilket også betyder overholdelse af tidsplaner og aftaler – i det hele taget at være en troværdig samarbejdspartner. Samtidig er MULTI MONTAGE yderst fleksible, og har viljen til at gennemføre betonelementmontage med stor hensyntagen til de øvrige samarbejdspartnere i byggeriet i et godt og konstruktivt samarbejde.

Vi glæder os selvfølgelig til at forsætte samarbejdet med MULTI MONTAGE.