Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

Gerber: Ville gerne have lukket bogen bedre Skrevet d. 21/05 2018

4-0 endte det for hjemmeholdet i Nykøbing i årets sidste kamp for SIK. Et opgør, der aldrig blev den afslutning, som fans og spillere havde håbet på.

Skuffelsen over kampen er ligeledes stor hos cheftræner Anders Gerber, som vurderer, at skibonitterne mistede kampen efter Nykøbings scoring.

 

- Vi ville gerne have lukket bogen bedre, og det giver selvfølgelig en træls smag i munden, at vi fik lukket den så dårligt i går.

- Jeg så en kamp, hvor jeg synes, at vi kommer ganske udmærket ud. Vi har 3 hjørnespark og flere lange indkast samt nogle gode opspil, hvor vi kommer igennem til noget, men uden vi rigtigt får udbytte af det. Og så lige pludselig kommer deres Joachim Wagner ud af en situation, hvor han foretager en god tæmning og snyder Søgaard, hvorpå han får lavet en rigtig god afslutning over i det lange hjørne. Derefter er kampen på Nykøbings premisser, siger cheftræner Anders Gerber

Selv om kalenderen melder forår, og den sæson vanligt bringer lysere dage, så har det ikke været tilfældet for drengene i gult og blåt. En enkelt sejr over FC Roskilde og fire uafgjorte har været det, man har lukreret point på. Men selv om tabellen aldrig lyver, er det ikke et Skive hold, der er blevet blæst ud af banen, målt på antal scorede mål imod holdet dette forår.

 

- Hvis vi kigger på de 14 kampe, vi har spillet i foråret, så har vi spillet en dårlig halvleg mod Fremad Amager, og så har vi spillet en dårlig kamp i Nykøbing - ellers synes jeg sådanset vi har leveret okay tilfredsstillinde. Men vi har bare ikke kunnet score de mål, der skulle til.

 

- Vi har tabt mange af vores kampe med et mål, og vi har bare været inde i den der onde spiral, som man er inde i, når man taber, og så bliver det svært at vinde næste gang, og når man taber igen bliver det endnu sværere, så selvfølgelig har vi været ramt på selvtilliden. Men jeg synes faktisk, at spillerne har arbejdet flot hver dag og lagt på hele tiden, og jeg mener også det er blevet bedre, fortæller Anders Gerber


Cheftræneren, spillerne og holdet afvikler nu den sidste træning inden ferien. Derpå bliver der sat punktum for sæsonen 17/18, og en ny sæson, i nogle mere ydmyge rammer i 2. division, kan begynde. Det ændre dog ingenting hos cheftræneren.

 

- Nu handler det om at få trænet færdig i ugen her, gå på ferie, få clearet hovederne og så skal vi møde ind med en frisk mentalitet. Derfra må vi få kigget frem mod den næste sæson, hvor vi skal have bygget noget godt op og så ellers få nogle point på kontoen. Det er sådanset det, som det hele handler om - at vi igen får en sejr og flere derefter.

 

SIK spillerne vil torsdag være trænere for børn i aldersgruppen 5-10 år ved SIK-dagen, hvor alle er velkommen.

Arrangementet starter kl. 17:00 – læs mere her under nyheder