Skive IK Nyheder SIK Business Support Kontakt

Nyhed Tilbage

MURERMESTER BENT SIEWERTSEN FORLÆNGER SØLVSPONSORAT Skrevet d. 22/04 2019

SIK og Murermester Bent Siewertsen fortsætter et tæt og godt samarbejde.

Murerfirmaet ønsker at være en aktiv medspiller i byen, og det er i dette lys, at forlængelsen af det fornyet sløvsponsorat og samarbejde med SIK skal ses.

- Et stærkt SIK er afhængig af opbakningen fra lokale og regionale virksomheder, der tror på vores fremtidsplaner. Derfor er vi også glade for, at en loyal samarbejdspartner som Murermester Bent Siewertsen fortsat ønsker at være med - og kan se de spændende perspektiver, der tegner sig.  Vi ser frem til at videreudvikle det tætte samarbejde og skabe værdi for begge parter, siger Preben Mouritsen, Sponsor og eventchef i SIK.

Om Murermester Bent Siewertsen:

I 1998 startede Bent Siewertsen sit murerfirma i Skive. Idag har han 4 ansatte og beskæftiger sig med alt indenfor badeværelser, murerarbejde, reparationer, om- og tilbygninger.
 
 
Da virksomheden har mange års erfaring, har man løbende øget sine kompetencer, og det betyder at du som kunde altid får den bedste kvalitet - har du som kunde brug for rådgivning eller gode ideer, er Murermester Bent Siewertsen naturligvis behjælpelige.